Image not availableNTVW
Image not availableNTVH
Image not availableNieuws
Image not availablePublicaties
Image not availableLeveranciers
Image not availableNTVH Online
Image not available
Image not available
Slider

Kerstwens 2020

Zoeken op de site

Search SEO Glossary
Search - EDocman
Zoeken - Categorieën
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags

Advertentie

WEMedical Online Banners WCS 400x250 DEF

Laatste publicaties

Orf

Samenvatting Position Document EWMA 2007

Behandeling en preventie wereldwijd aandachtspunt

Het grootste jaarlijkse wondzorg evenement

Systeem van Vergoedingen brengt zorg in de problemen

Publicatie filteren

Boom menu

Zoeken publicatie

Home

Uit veel casuïstieken blijkt dat patiënten zowel met acute en gecompliceerde wonden, zoals bijvoorbeeld traumatische wond, ulcus cruris of diabetische voet, vaak en te lang bij een huisarts onder behandeling blijven.
Acute wonden vragen om snel expertise van een behandelaar, gebruik van de juiste producten en dat er snel en goed gehandeld wordt zodat infecties worden voorkomen. Moeilijk genezende wonden vragen om inzicht en goede wondbehandeling met de juiste producten.
Om die reden is WE medical gestart met een nieuw concept D+CTC en Ralph Smeets legt uit waarom dit concept voor hem nu al werkt.


Ralph achterwand witgrijsRalph Smeets: ‘We moeten wondzorg niet te simpel maken met antibiotica en een gaasje, maar er moet wel duidelijker en sneller worden gehandeld. Vandaar dat wij als WE Medical een nieuw concept hebben ontwikkeld hoe je zowel een acute als gecompliceerde wond snel en adequaat kunt behandelen.
Het concept D+CTC staat voor Diagnostic + Clean, Treat, Cover, waarmee we eerst benadrukken dat wondzorg altijd moet starten met het stellen van een juiste diagnose.
Daarbij hanteren wij het TIME model dat nauw aansluit op dit concept en wat er voor zorgt dat niet vitaal weefsel wordt verwijderd en dat de excessieve inflammatie en bacteriële groei wordt tegengehouden. Daarbij met een juiste management van exsudaat en het beschermen van de wondranden.
Is de diagnose helder, dan ga je kijken wat de wond nodig heeft en hoe je dat moet aanpakken. Dat kan volgens ons stappenplan. Daarna volgt een duidelijk uitgekiend vervolgbeleid, Clean, Treat en Cover, dat precies ingevuld kan worden met de producten ActiMaris en Drawtex. Hiermee behandel je de wond veilig, effectief en actief en voorkom of herstel je de infectie omdat deze producten zorgen voor een juiste antibacteriële werking én balans van het exsudaat.    

Met dit overzichtelijk D+CTC concept leveren wij als WE Medical een bijdrage dat de wond niet uit de hand loopt en zorgt dit concept voor een snellere wondgenezing van gecompliceerde wonden. Van onze kant gaan wij bij wondverpleegkundigen en wondspecialisten heldere en overzichtelijke informatie verstrekken, die u ook terug vindt op onze site www.wemedical.nl. Dit alles wordt ondersteund in de daarvoor bestemde vakbladen zoals Nursing, WCS Nieuws en het NTVW. Hiermee laten wij zien dat wij voor u de juiste kennisleverancier zijn in de  wondzorg. Wij zijn nieuwgierig naar uw reacties en wilt u meer informatie, schrijf dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..'

Campagne gestart 18 september 2020 - Nursing - WCS Nieuws en het NTVW

1. QTW Advertentie 215x285 DEF DRUK1         2. Start Advertentie 215x285 V2 DEF DRUK       Advertentie 3 
 

Laatste nieuws

Topicale zuurstoftherapie - NTVW december nr. 12 - 2020
17 dec 2020 Nieuws
Meer lezen
Tijd van behandeling van een wond vaak te lang bij huisarts
23 sept 2020 Nieuws
Meer lezen
Nu BLOGGEN op www.startwondverzorging.nl
30 juli 2020 Nieuws
Meer lezen
Klopt het wat we zien?
19 juni 2020 Nieuws
Meer lezen
Ook weer in NTVW nr. 5 - mei 2020
03 juni 2020 Nieuws
Meer lezen
Top 10 views wondzorg in LinkedIn
03 juni 2020 Nieuws
Meer lezen
37113

www.startwondverzorging.nl

Paginabezoeken per maand. Gemeten 19 juni 2020